Algemene Voorwaarden

 1. Algemeen

Door een bestelling te plaatsen bij basenjanne gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden, zonder voorbehoud. Ze zijn van toepassing op alle bestellingen en verkooptransacties. Voordat u iets besteld, raden wij u aan om deze grondig door te nemen. Wij hebben het recht om de verkoopsvoorwaarden aan te passen. Als u vragen heeft kan u altijd contact met ons opnemen: info@basenjanne.be

 1. Productinformatie

Bij elk product wordt de beschikbaarheid aangegeven. Het kan toch eens voorvallen dat het product niet in voorraad is. In dat geval zullen wij u zo snel mogelijk contacteren. Ook kunnen de afgebeelde kleuren iets of wat afwijken van het originele. Je kan steeds bijkomende uitleg vragen aan ons.

 1. Betaling

Voor betalingen hebben wij gekozen voor bankcontact, visa en overschrijving. Ook kan u cash betalen bij afhaling. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Eventuele onjuistheden dienen door de klant direct aan ons gemeld te worden, dan kunnen wij dit in orde brengen.

 1. Verzending

Pas nadat wij u betaling ontvangen hebben versturen wij u bestelling. Ja kan de keuze maken om uw bestelling te laten versturen of gratis bij ons op te halen na afspraak op het volgende adres: Postbaan 49, 2910 Essen.

Verzendkosten bedragen €5.70 voor België. Voor een bestelling boven de €75 is de verzending gratis.
Verzendkosten bedragen €9,50 voor Nederland. Voor een bestelling boven de €100 is de verzending gratis.

Momenteel bieden wij enkel verzendingen aan in België en Nederland
Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van de goederen tijdens de verzending.

 1. Leveringstermijn

Alle bestellingen hebben een levertermijn van 3 tot 5 werkdagen, tenzij anders vermeld of gecommuniceerd naar de koper toe. De leveringstermijn is niet bindend maar een aanwijzing.

 1. Herroepingsrecht

Als koper heb je het recht om binnen de 14 dagen je bestelling terug te sturen. Dit zonder betaling en zonder opgave van motief. Indien je dit wil toepassen moet je de producten op eigen risico terugsturen naar ‘bijbasenjanne’, postbaan 49 – 2910 Essen. ( gepersonaliseerde producten kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden ) Alle teruggestuurde artikelen worden grondig onderzocht.
Wegens hygiënische redenen kunnen fopspenen of flesspenen niet worden teruggenomen.

 1. Retourneren

Als u een product heeft gekocht en deze wil retourneren dient u ons op de hoogte te stellen binnen de 14 dagen, telefonisch op het nummer: 0478 65 30 92 of via mail: info@basenjanne.be
Als wij u verzoek goedkeuren dan geven wij alle instructies voor de retournering. Het product dient binnen een termijn van 5 dagen in originele verpakking te worden terugbezorgd. Dit in ongebruikte toestand, voldoende gefrankeerd en samen met factuur op het adres postbaan 49 – 2910 Essen. Wij zijn verplicht om binnen de 30 kalender dagen het bedrag terug te storten.

 1. Privacy

Onze klantgegevens worden enkel gebruikt voor een afhandeling van een bestelling en worden niet doorgegeven aan derden.

 1. Klachten

Heeft u klachten? Laat ze ons weten via het contactformulier of via info@basenjanne.be en we behandelen u klacht zo snel mogelijk.

 1. Eigendomsrecht

Foto’s en tekst van onze site mogen niet gebruikt worden zonder onze toestemming.

 1. Contactgegevens

Bijbasenjanne is bereikbaar op het nummer: 0478 65 30 92, via whatsapp mag ook. Of via e-mail op info@basenjanne.be


Zonnenbrillen actie
Van maandag 29 mei t.e.m zondag 4 juni

30% korting op alle zonnenbrillen


Gebruik de code: bril30 bij het afrekenen.